تولید پایه فنس بتنی تیموری در تیران اصفهان

دیوار پیش ساخته و انواع آن

دیوار پیش ساخته

زمان مطالعه 1 دقیقه

دیوار پیش ساخته و انواع آن

تاریخچه این نوع سازه ها به روم باستان برمی گردد. در این عصر، رومیان مواد بتن مانندی را در داخل قالب هایی می ریختند. سپس، پس از حاضرشدن، آن را به مکان مورد نظر حمل می کردند. در سال 1905، ساختمان های لیورپول انگلستان در استفاده از این سازه ها، پیشگام بودند. در آمریکا نیز بتن های از پیش تولیدشده آرام آرام جای خود را در صنایع و پروژه های عمرانی و ساختمانی پیدا کرد و رواج یافت. دیوارهای پیش ساخته ای که امروزه مورد استفاده قرار می گیرند، در ایالات متحده آمریکا حدود سه دهه پیش استفاده می شدند. مزایای استفاده از دیوار پیش ساخته استفاده از این دیوارها در ساختمان سازی مزایای زیادی به همراه دارد. از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد: سازگاری آن ها با محیط زیست وزن کم انتقال آسان به محل مورد نظر تاثیرپذیری کم آن در برابر شرایط مختلف آب و هوایی در مقایسه با بتن ریزی قابلیت تعویض قطعات عدم نیاز به استفاده از نیروی انسانی زیاد و به کارگیری ماشین آلات در ساخت این دیوارها سبک سازی و عدم ایجاد بار اضافی بر سازه عایق صوتی و حرارتی مناسب مقاومت در برابر آتش عدم وجود آوار در زمان زلزله مستقل از تحریم های سیاسی و واردات سهولت در نصب قیمتی مناسب و مقرون بصرفه صرفه جویی در مصرف انرژی حذف مصالح بنایی مانند گچ و خاک مقاوم در برابر نفوذ حشراتی مانند موریانه

انواع دیوار پیش ساخته این دیوارها انواع مختلفی دارند. از جمله آن ها می توان به دیوار گچی، دیوار بتنی، دیوار کناف، دیوار چوبی و یونولیتی اشاره کرد. در ادامه به بیان ویژگی های هر یک از آن ها می پردازیم. دیوار گچی در ساخت دیوار گچی از آب، گچ و الیاف سبک استفاده می شود. الیافی که به این منظور مورد استفاده قرار می گیرند، باید غیر حساسیت زا باشند. گچ به کاررفته در ساخت این دیوارها، از گچ معمولی ریزتر می باشد. فرآیندی که در طول ساخت این دیوارها مورد استفاده قرار می گیرد، شامل قرارگرفتن پنل های گچی به شکل کام و زبانه ای در کنار یکدیگر و اتصال آن ها با استفاده از ملاتی که ماده اصلی آن گچ است، می باشد. استفاده از ملات می تواند در ایجاد سطحی یکنواخت نیز نقش داشته باشد. از جمله کاربردهای دیوار گچی می توان به جداسازی فضای مورد نظر اشاره کرد. این گونه دیوارها در دسته دیوارهای غیر باربر قرار می گیرند. دیوارهای گچی خود انواع مختلفی داشته که می توان به نمونه های توپر، سوراخ دار، ضد آب و مسلح اشاره کرد.

دیوار بتنی آن چه که در ساخت دیوار بتنی مورد استفاده قرار می گیرد سیمان، سنگدانه، آب، افزودنی و میلگرد می باشد. استفاده از این دیوارها می تواند هزینه اجرای نما را کاهش دهد، چرا که این گونه دیوارها از دو طرف نما هستند. از دیگر ویژگی های این گونه دیوارها می توان به نصب آسان و ارزان قیمت آن ها اشاره کرد. این گونه دیوارها قابل سفارش بوده و می توان با توجه به مکانی که قصد استفاده از آن ها را دارید، نمونه ای مناسب برای ساخت سفارش دهید.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.